“Sorunları Çözerek İlerleyeceğiz”

0
62

Başkan Civelek Dörtyol’da Belediye Başkanları Toplantısına Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Dörtyol Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı. Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’in ev sahipliğinde yapılan toplantı, Belediye Restoranında gerçekleştirildi.

İlçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Cilvegözü sınır kapısında meydana gelen patlama olayından dolayı üzüntüsünü dile getirdi ve yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Toplantıda büyükşehir konusuna da değinen Belediye Başkanı Civelek, “Hatay büyükşehir statüsü kazandı. Artıları ile eksileri ile büyükşehrin güzel şeyler getirmesini ve hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Hızlı bir geçiş olabilir. Önümüzdeki dönem bir takım sorunlar yaşanacaktır. Sorunları çözerek ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıda, birlik ve beraberlik ortamının devamının önemine değinen / Başkan Civelek,  “Bu birlikteliği yakalayabiliyoruz. Bu çok önemli. Çünkü Türkiye’nin şu anda birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Belediye başkanlık makamı, siyaset makamı değil, hizmet makamıdır. Herkese eşit davranmak gerekir. Biz şu anda bunu yapıyoruz. Burada bulunan her belediye başkanı potansiyel bir başkan adayıdır. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Civelek, toplantıyı düzenleyen Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederken, Civelek’e kitap hediye eden Dörtyol Belediye Başkanı Keskin de toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Toplantıya katılan belediye başkanları, Cilvegözü sınır kapısında yaşanan olay nedeniyle üzüntülerini dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here