Son Haftalarda Heyecan Fırtınası Büyüyor!

0
58

spor-programLiglerde son 3 haftaya girilirken, heyecan da o oranda artmaya başladı. Son maçlarda çıkış yakalayan ve ligde kalma umudunu son haftalara kadar taşıyan Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu sahasında MKE Ankaragücü ile hayati bir maça çıkarken, ligde zirve hesabı yapan Hatayspor ise Kartalspor deplasmanında puan arayacak. Temsilcilerimizden Payas Belediyespor 1975 Bergama Belediyespor ile deplasmanda, Kırıkhanspor ise Menemen Belediyespor’la sahasında mücadele edecek.

Ligde kalacaklarına inandıklarını söyleyen Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu; “Takımımız son haftalarda maddi ve manevi desteğin ardından 3 maçta 7 puan çıkardı. Bu destekle ligde kalacağımıza inanıyoruz. Bu hafta sonu hayati bir maç daha yapacağız. Galip gelip ligde kalma şansımızı biraz daha artırmak istiyoruz” diye konuştu.

Bir başka hayati maç oynayacak olan Hatayspor’un Taraftarlar Dernek yöneticileri ise şampiyonluk yarışının sürmesinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Dernek yöneticileri; “Hatayspor’un bu hafta İstanbul deplasmanında oynayacağı Kartalspor, gelecek haftaki Giresunspor ve son hafta Sarıyer ile oynayacağı maçların kazanılacağına inanıyoruz. Hatayspor’un şampiyonluk umudunu son maçın son dakikasına kadar taşıyacağı inancındayız” açıklamasında bulundular.

İlimizin 3. Lig temsilcilerinden Payas Belediyespor 1975 ise Bergama Belediyespor ile deplasmanda puan savaşı yapacak. Grubunda rahat konumda bulunan Kırıkhanspor da Menemen Belediyespor’la sahasında mücadele edecek ve galibiyet arayacak. İşte haftanın programı: è è

İskenderun Demir Çelikspor-MKE Ankaragücü

27 Nisan 2014 Pazar Saat 15.30

İskenderun 5 Temmuz

Ekrem Gerginci, Çetin Demirhan, Sezgin Altun

Kartalspor-Hatayspor

27 Nisan 2014 Pazar Saat 15.30

Kartal Stadyumu

Erbay Aldemir, Kamil Çetin, Önder Mandaş

Bergama Belediyespor-Payas Belediyespor 1975

27 Nisan 2014 Pazar Saat 15.30

Bergama 14 Eylül

Ahmet Aslan, Mutlu Çiğdem, Ata Bayraktar

Kırıkhanspor-Menemen Belediyespor

27 Nisan 2014 Pazar Saat 15.30

Kırıkhan İlçe

Halil İbrahim Yıldırım, Soner Akgün, Abdullah Bora Özkara

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here