“Sizlere Bolluk, Bereket, Zenginlik Vaat Ediyorum”

0
154

necati yıldız1Aday Adayı Yıldız ‘Büyük Buluşma’da Projelerini Anlattı…

CHP’den Arsuz Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Avukat Necati Yıldız, ‘Büyük Buluşma’ adı verdiği iftar yemeğinde partilileriyle bir araya geldi.

Gümüş Otel’de düzenlenen iftar yemeğine CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, parti ilçe teşkilat üyeleri, Arsuz’a bağlı köylerin muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.

Belde için yapmayı vaat ettiği projelerini normal ve mega olmak üzere iki kategoride anlatan CHP Arsuz Belediye Başkan aday adayı Necati Yıldız, Karaağaç’tan Kale köyüne kadar Arsuz’un büyük bir ilçe olduğunu, yeni ve büyük ilçenin büyük yatırımlara, büyük projelere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Yemek festivallerinden, Sosyal markete, gençlerin ve çocukların eğitiminden, Uçan Balona, Organik Pazar gibi projeleri detaylarıyla aktaran Yıldız, Atlantis projesiyle Arsuz’u dünyanın tanıyacağını kaydetti. Yıldız, Dünya tarihinde batık kıta olarak bilinen Atlantis’i Amerikalı araştırmacı Robert Sarmast’in Arsuz ile Kıbrıs arasını işaret ettiğine dikkat çekerek; “Biz bunun öne çıkartacağız. Atlantis şehrinin dünyada bilinen birebir kopyasını kıyıdan denize uzanan bir bölgeye inşa edeceğiz. Burası tam bir yaşam alanı olacak. Batık kıta Atlantis’i merak eden dünyanın dört bir yanından gelen meraklı konukları ağırlayacağız” dedi.

necati yıldız2

Aday adayı Necati Yıldız “Arsuz ovası, huzur yuvası” olacak dedi. Arsuz’u elbirliğiyle, turizm, sanat ve spor cenneti yapacaklarını vurgulayan Yıldız; “En lezzetli sebze ve meyveleri yetiştireceğiz. En güzel balıklar bizim olacak. Sizlere bolluk bereket vaat ediyorum, zenginlik vaat ediyorum” diye konuştu.

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, ‘Büyük Arsuz Buluşması’ sloganının yerinde olduğunu, büyükşehir yasasıyla beldenin bugün Türkiye’nin gerçekten de en büyük ilçesi konumuna geldiğini vurgulayarak; “Hatay’ın büyükşehir yapılması sırasında sınırlar belirlenirken, AKP hükümeti biraz oy dağılımını göz önünde bulundurduğu aşikar. Ancak CHP yerel seçimlerde AKP’nin tüm oyunlarına rağmen Arsuz’u da, İskenderun’u da birçok ilçe ve Hatay Büyükşehir belediyesini de kazanacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here