Şirinyurt İlköğretim Okulu Öğrencileri Gezerek Öğrendiler

0
918

İskenderun’a bağlı Denizciler Mahallesinde eğitim ve öğretime devam eden Şirinyurt İlköğretim Okulu öğrencileri, Okul Müdürü Mehmet Altay ve öğretmenleri Gülcan Sırgıç ve İlkay Erol eşliğinde Deniz Müzesini ve İskenderun Meteoroloji Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

Öğrencilerin yaşayarak ve gezerek öğrenmelerine katkı sunmak adına düzenlenen gezide öğrenciler merak ettikleri sorulara da yanıt buldular.

Şirinyurt İlköğretim Okulu 3-D ve 4-A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Gülcan Sırgıç ve İlkay Erol eşliğinde,  İskenderun Deniz Müzesini ve İskenderun Meteoroloji Müdürlüğü’nü gezdiler. Deniz Müzesini gezen öğrenciler, Türk tarihinde Deniz zaferlerini ve önemini yaşayarak öğrenme fırsatı buldular. Müzede askeri gemiler, toplar, denizcilerin gemilerde kullandıkları eşyalar, giydikleri üniformalar araç ve gereçler, eski dönemlere ait fotoğraf ve görselleri öğrenciler, ilgi ve heyecanla inceleme fırsatı buldular.

Deniz Müzesi ziyareti sonrası Şirinyurt İlköğretim Okulu öğrencileri Meteoroloji Müdürlüğünü de gezerek yetkililerinden hava tahmini araçlar ile ilgili bilgiler aldılar. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here