Şiddetli Yağış Kentte Hayatı Felç Etti

0
251

sel felaketi1Kentimizde yaşanan şiddetli yağış hayatı felç etti, yollar göle döndü otoban yolunda göçük yaşandı.

Gece başlayan ve sabah saatlerine dek etkisini gösteren şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. İskenderun-Adana otoban yolunda göçük yaşandı, yollar ise göle döndü. İskenderun-Adana istikameti ulaşıma kapanırken E-5 karayolunda araç kuyruğu yaklaşık 5 kilometreye ulaştı. Şehirlerarası yolcu otobüsleri, tır şoförleri ve birçok vatandaş ile cenaze taşıyan bir cenaze aracıda yollarda mahsur kaldı. Cenaze aracı Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait kepçe yardımıyla su ile taşan yoldan çıkartıldı.

sel baskını (3)

Sarıseki Mahallesi’nde bulunan birçok fabrika da sular altında kaldı. İşçiler fabrikadan dışarı çıkamazken park halinde bulunan çok sayıda araç sular altında kaldı. Bölgeye çok sayıda AFAD ekibi ile çevre beldelerden iş makinesi ve ambulanslar sevk edildi.

Saatlerce araç kuyruğunda bekleyen vatandaşlar yetkililere karşı tepkilerini dile getirdiler. Şehirlerarası yolcu otobüslerinde mahsur kalan birçok yolcu ise valizlerini alıp halk otobüslerine bindiler. İskenderun-Adana istikametinin halen trafiğe kapalı olduğu yolu açmak için ise çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

sel baskını (6)

sel baskını (8)

sel baskını (11)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here