Şenöz Markası Antakya’ya da Açıldı

0
678

17’ci Şenöz Şubesi Görkemli Bir Açılışla Hizmete Girdi

Pastane, Cafe, Fırın zinciri oluşturan Şenöz markası, 17. Şubesini Antakya, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerine açtı. Düzenlenen açılışa İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Antakya Ticaret Ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (İTSO) Levent Yılmaz, HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz, İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, bazı vali yardımcıları, Hatay eski milletvekillerinden ve İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin ve diğer konuklar katıldılar.

Açılış kurdelesi İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve diğer konuklarca müştereken kesilen 17. Şubenin hayırlı olması temenni edildi. Açılışta Şenöz Ailesi fertleri gelen tüm konuklarla bire bir ilgilenmeye çalıştılar. Açılış sonrası Şenöz Ailesi adına Engin, Mahmut, Abdullah ve Halil Şenöz kardeşler açılışa destek veren bütün konuklara ve dostlarına teşekkür ettiler. Şenöz Ailesi’nin üçüncü kuşağı da 17. Şubenin açılışında gayret gösterip, iyi bir misafirperverlik örneği gösterdiler.

Modern Dizyanlı Şube Göz Doldurdu

‘Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:45/A Vakıf Apartmanı, Antakya’ adresinde faaliyet gösterecek 17. Şube modern dizaynı, renk uyumu, vitrinleri ve tasarımıyla beğeni topladı. Şube personelinin şık iş giysileri de göz doldurdu. Ekmek, tatlı ve unlu mamul çeşitlerinin üretilip satılacağı şube, bundan böyle merkez ilçe Antakya ve havalisine hitap edebilecek.

Açılış sonrası görüşlerini aldığımız Engin Şenöz; “İskenderun’dan sonra Antakya’ya hizmet vermek bizler için onurdur” derken, Mahmut Şenöz “Markamız Şenöz ile Antakya halkı da tanışsın istedik. Kaliteli ve taze ürünlerimizle iddialıyız” dedi.

Açılış sonrası değerlendirme yapan bir diğer isim Abdullah Şenöz ise; “Sektördeki gelişmeleri dikkatle takip etmeye devam edeceğiz. Yenilikçi anlayışımız devam edecek. Müşteri memnuniyetini esas alan anlayışımız sürecektir” şeklinde konuştu.

Son değerlendirmeyi yapan Halil Şenöz ise; “Şenöz markasını zirvede tutmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yurtdışı pastacılık fuarlarının yakın takipçisi olup, yenilikleri İskenderun, Hatay ve Türkiye’ye taşımaya devam edeceğiz” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here