Şemse ve Mustafa Mutluluğa Yelken Açtı

0
374

İskenderun’da uzun bir süre çeşitli yerel ve ulusal gazetelerde çalışan, bir dönem de ajans muhabirliği yaptıktan sonra Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)’na atanan, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğünde güvenlik görevlisi olarak görev yapan Mustafa Mert, Şemse Bilgiç ile dünya evine girdi.

Basın camiasında çalıştığı dönemlerin başarılı, sevilen ve hızlı acar muhabirlerinden Mustafa Mert, gönlünü kaptırdığı Şemse Bilgiç ile bir ay önce İskenderun Evlendirme Dairesinde, aile ve yakın dostlarının katılımıyla gerçekleşen nikah töreni ile aşklarını resmileştirerek taçlandırmıştı.

İsa Taş Plaza’da gerçekleştirilen düğün törenine ise Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, damat Mustafa Mert’in önceki yıllarda birlikte görev yaptığı basın mensubu arkadaşları, siyaset eğitim camiasından temsilciler, eski ve yeni mesai arkadaşları, Bilgiç ve Mert aileleri ile yakınları katıldı.

Düğün, genç çiftin salona girişi ve dansıyla başladı. Düğünde kısa bir konuşma yapan Damat Mustafa Mert, mutluluklarına ortak olan tüm davetlilere teşekkür etti. Masaları da tek-tek gezen Şemse ve Mustafa çifti, heyecan ve mutluluklarını davetlilerle paylaştı. Düğünde ayrıca arkadaşları tarafından kına merasimi de yapılan çiftin ellerine kınalar yakıldı. Yerel sanatçı İhsan Akpınar’ın da sahne aldığı gece çok keyifli geçti. Genç çift, düğün pastasını birlikte kesti ve birbirlerine ikram ettiler.

Geç saatlere kadar devam eden düğün töreninde, konuklar zaman-zaman pistte müzik eşliğinde oynayıp, eğlenerek çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Bizde İskenderun Gazetesi olarak Şemse ve Mustafa çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Bilgiç ve Mert Ailelerini de tebrik ederiz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here