Selin ve Abdullah Bir Ömür Birlikteliğe ‘Evet’ Dedi

0
805

Rapor Dergisi Sahibi Yaşar Diken oğlunu evlendirdi. Yaşar Diken’in oğlu Abdullah Diken, Nilgün ve Zait Kares çiftinin güzel kızı Selin ile bir ömür boyu birlikteliğe evet diyerek hayatını birleştirdi. İsos Otel’de gerçekleştirilen düğün törenine, Diken ile Kares  aileleri ve yakınları ile çiftin dostları katılım gösterdi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar büyük bir keyifle süren düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu. Siyaset,  spor ve iş dünyasından önemli simaların bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğünde, Abdullah – Selin çifti birbirlerine olan sevgilerini düğünde nikah töreniyle taçlandırdı. Genç çiftin nikahlarını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş kıydı. Bu özel ana Tosyalı Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Tosyalı, Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, Metal At Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdullah Bozatlı, İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Seval Kirmit Yazar şahitlik ettiler.

Aileleri, yakınları ve arkadaşları ile sevenlerinin katıldığı düğün töreninde mutlulukları gözlerinden okunan çiftler, düğün  pastalarını kestiler ve müzik eşliğinde gönüllerince doyasıya eğlendiler. Müzik eşliğinde gecenin geç vakitlerine kadar konuklar da pistten inmedi ve gönüllerince eğlendiler. Damadın babası Yaşar Diken ve Annesi Berrin Diken konuklarla yakından ilgilenerek örnek bir misafirperverlik sergilediler.

Bizde İskenderun Gazetesi olarak Selin ve Abdullah çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Kares ve Diken ailelerini de tebrik ederiz. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here