Şehitlik Ziyaretinde Protokol Ailelerin Acısını Paylaştı

0
156

Ramazan Bayramı, bayram ziyaretleri arife günü Şehitlik ziyaretiyle başladı. Protokol üyeleri, Şehitlik ziyareti gerçekleştirerek hem şehitlerimizin ruhuna fatiha okudu hem de şehit ailelerine destek oldular.

Karaağaç Asri Mezarlık’taki Şehitlik ziyaretine, TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İskenderun Deniz Üs Komutanı Dz. Kur. Alb. Aykar Tekin, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri erkan, şehit aileleri ve gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitlikteki törende ilk olarak saygı duruşunda bulunularak istiklal marşı okundu ve ardından İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan tarafından dua okundu.

Protokol üyeleri daha sonra, şehitlerin kabrine karanfil bırakarak, ailelerin bayramını kutladı ve acılarını paylaştılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here