Şehit Ailelerine Ziyaretler Sürüyor

0
96

Başkan Dingil; “Şehitlerimizin Yakınlarını Kendi Ailemizden Farklı Görmüyoruz”

İskenderun Belediyesi, İskenderun Gençlik Merkezi ve Engelsiz İskenderun Derneği tarafından ‘Gençlerin Saygı Nöbeti’ protokolü çerçevesinde oluşturulan heyet, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletimizin huzuru için canlarını feda eden şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizi evlerinde ziyaret eden heyet, şehitlerimizin bize emanet olarak bıraktıkları ailelerinin ve her zaman bir vefa borcumuz olan gazilerimizin sıkıntıları dinleyip, ellerinden geldiğince ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.

Ziyaret karşısında duydukları memnuniyeti ifade eden şehit aileleri ve gaziler ise teşekkürlerini ifade ettiler.

‘Gençlerin Saygı Nöbeti’ protokolü kapsamında gerçekleştirilen projenin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren, sağlığını kaybeden vatan evlatlarına minnet borcumuzu ney yapsak ödeyemeyiz. Onlar bizler için hayatlarından olurken, geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin duygularına ortak olmak, paylaşmak ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek gerekir. Bu nedenle İskenderun Belediyesi olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanında yer alacağız” diye konuştu.

Başkan Dingil, projenin, belirli aralıklarla şehit ailelerimize ve gazilerimize evlerinde yapılacak ziyaretlerle devam edeceğini kaydetti. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here