Şehir Tiyatrosundan Yeni Oyun!

0
135

İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyuncularının Rol Aldığı ‘Bir Garip Oyun’ Cuma Günü Ücretsiz Sahnelenecek…

İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, 22 Şubat 2013 Cuma günü (yarın) “Bir Garip Oyun” adlı tiyatro gösterimi sahneleyecek. İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda ücretsiz sahnelenecek oyunun ilk gösterimi saat 19.30’da başlayacak. İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Şehir Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı oyun, iki perdeden oluşuyor.

Yoğun bir şekilde hazırlığı süren oyunda, İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularından, Arzu Aydoğan,  Gamze Çakmak, Gönül İriş, İbrahim Kırat, Nihan Kızılkaya, Özer Yüksel, Seyfettin Babat, Şule Ataman Sayın ve Tamer Aytan rol alıyor. Müzik editörlüğünü Özer Yüksel, Tamer Aytan ve Sabit Güldüren’in üstlendiği oyunda, ses ve ışıkta ise Melek Tokuyan ve Sabit Güldüren görev yapıyor.

İlk Gösterimin Biletleri Tükendi

Yaklaşık bir yıldır ve haftada 6 gün çalışılarak hazırlanan oyun, tiyatro severlerin büyük ilgisini gördü. “Bir Garip Oyun’ adlı oyunun, ilk gösteriminin biletleri tükendi. “Bir Garip Oyun” 28 Şubat, 15-27 Mart, 10-26 Nisan ve 10-31 Mayıs tarihlerinde de sahnelenecek.

Tiyatro oyun biletleri, Hürriyet Mah. Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezinden (Eski İnal Hastanesi) ve İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edilebilecek. Daha detaylı bilgi, İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü (0.326) 613 49 90 Dahili: 357-221 ve Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin (0.326) 613 42 31 telefonundan alınabilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here