Sefer Tayyip Harputlu Avrupa İkincisi Oldu

0
589

İskenderun Belediye Spor Kulübünün tekvando sporcusu Sefer Tayyip Harputlu, Avrupa ikincisi olarak kentimize büyük bir başarı ile döndü. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Avrupa Tekvando Birliği tarafından Bulgaristan’da düzenlenen 25 ülkenin katıldığı Para Tekvando Avrupa Şampiyonasında Sefer Tayip Harbutlu’nun gümüş madalya kazanarak şampiyonadan başarılı bir şekilde dönmesinin duru verici olduğunu söyledi.

Elde edilen başarıyla ilgili konuşan Başkan Seyfi Dingil; “Sporcu kardeşimiz son derece başarılı bir şampiyona geçirdi. Harputlu, kazandığı bu gümüş madalya ile hem ülkemizin hem de İskenderun’umuzun gururu oldu. Daha önceleri de sporcularımızın yaptıkları başarılar hep göğsümüzü kabartmıştır. Sefer Tayıp Harbutlu disiplinli ve programlı çalışmanın karşılığını almıştır. Şimdi hedef olimpiyat madalyasıdır” dedi.

Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini de belirten Başkan Seyfi Dingil; “Bu arada bu başarıda büyük katkısı olan Antrenör Mehmet Korhan ve Fikret Korhan’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca kulüp yöneticilerimize, teknik heyeti de tebrik ediyorum. İskenderun Belediye Spor Kulübümüzün başarıları devam edecektir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here