Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesinde Ödül Zamanı

0
1326

sefa atakaş lisesi2Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Tenis Takımı oyuncuları, il birinciliklerinin ardından İzmir ilinde gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasında raketlerini en iyi şekilde konuşturdular. 62 il içerisinden Türkiye 9’culuğu elde eden tenis takımı, okul avlusunda düzenlenen tören ile okul idaresi tarafından ödüllendirilerek, bir kez daha onurlandırıldı.

İki yıldan bu yana kort tenis müsabakalarında il birincisi olan Sefa Atakaş Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Tenis takımı, bu yıl çıtayı biraz daha yükseltti ve İzmir’de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasında 62 il içerisinden Türkiye 9’culuğu elde ederek, büyük bir başarıya imza attı.

Hafta sonu okul avlusunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Müdür Vekili İbrahim Ethem Yıldırım; “Okulumuz, geçen yılın ardından bu yılda Kort Tenis Hatay il birinciliğini elde etti. Bu yıl katıldığımız Türkiye Şampiyonluğunda ise 9’cu olduk. Bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi kutluyorum. Okulumuza kort tesisi kazandıran iş adamı Sayın Recep Atakaş’a da ayrıca teşekkür ederiz. Bu başarı bizim geleceğimiz için ışık olacak ve seneye inşallah Türkiye 1’ciliğini İskenderun’a getiririz” dedi.

sefa atakaş lisesi3

Yıldırım, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı kutlamaları kapsamında yapılan yarışmalarda, okul öğrencilerinden Rabia Yılmaz ve Mikail Falay’ın ilçe birincisi, Okan Özdemir’in de ilçe ikincisi olarak yine bir başarıya imza attıklarını belirtti.

Tekvandoda da Ahmet Güven adlı öğrencilerinin il birincisi olduğunun altını çizen Müdür Vekili Yılmaz, “Başarılarımız sadece sportif alanda değil. Cemil Meriç Sunu yarışmasında da Işıl Fidan ve Doğan Nur Soyacan Okur adlı öğrencilerimiz il 5.si olarak, mansiyon ödülüne layık görüldüler. Öğrencilerimiz büyük bir duyarlılık sergileyerek, yarışmada elde ettikleri kitap setlerini de okul kütüphanesine hediye etmişlerdir” diye konuştu.

Beden Eğitimi Öğretmenleri Mustafa Yılmaz Bölükbaşı ve Rical Dişibüyük’te bu başarılarının devam edeceğini söyleyerek, hedeflerinin Türkiye’de ilk dört okul arasına girmek olduğunun altını çizdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here