Sarıseki’de AKP’li Gençler Seçim Meşalesini Yaktılar

0
219

ak gençlik1Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri Sarıseki’de istişare toplantısı yaparak adeta gövde gösterisi yaptı. Sarıseki Asım Kibar Çok Amaçlı Kültür Merkezi önünde gençler seçim meşalesi yakarak İskenderun’dan gelen gençlik kolları üyelerini  çiçeklerle karşıladılar.

İskenderun Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Tayfur İkizek, düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yerel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek; “Biz Ak Gençlik olarak Başbakanımızın çizdiği hizmet yolunda ilerliyoruz. Bu seçimde de yine gençlik kolları çok çalışacak. Başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçelerde başarılı olacağız. Bizim tek gayemiz var oda halkımıza hizmettir” dedi.

Sarıseki Gençlik Kolları Başkanı Caner Akça ise Ak Parti’de gençlerin önemli görevler üstlendiğini belirterek; “Sağ olsun Belediye Başkanımız Bülent Özer gençlere her zaman sahip çıkıyor. Belde de yapmış olduğu hizmetler ortada. Şimdi de hedef İskenderun Belediyesi. Başkanımızın İskenderun’da bir çok hizmeti hayata geçireceğine inanıyor, çıkmış olduğu bu kutlu yolda kendisine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Düzenlenen istişare toplantısına katılan Belediye Başkanı ve İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer ise gençleri her zamankinden daha çok coşkulu gördüğünü belirterek; “Sizlerin bu coşkusu bazı şeylerin habercisi gibi geliyor. Gençlerin Ak Partinin bu günkü başarısında çok büyük payı var. Bizim beldemizde yaptığımız hizmetler ortada. Hep birlikte şimdide İskenderun Belediyesini ve Büyük şehir Belediyesini alacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından fikir alışverişinde bulunuldu, toplantıya katılan gençlerden görüş, istek ve öneriler alındı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here