Sarıseki Belediye Başkanı Özer Durmaksızın Çalışıyor

0
170

sarıseki1Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, beldeyi modern bir görünüme kavuştururken, gelmeyen hizmetleri de getirdi.

Sarıseki’ye eğitim kurumları, fakültelerin yanı sıra alt yapı,  yol köprü, çalışmalarını da büyük ölçüde tamamlayan Başkan Özer, Sarıseki’nin yayla yolları ve köprülerini de tamamlamanın ve halka önemli hizmetler kazandırmanın onurunu yaşıyor. Göreve geldiği günden bu yana halk için çalışan, halka hizmet hakka hizmet desturu ile hareket eden ve çalışmalarını bu yönde sürdüren Başkan Özer, Belediye kapanmayacakmış gibi  gece gündüz demeden çalışıyor.

sarıseki2

Halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile bu göreve talip olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Özer; “Sarıseki beldemizi modern bir hale getirdik. İnsanlarımıza belediyecilik hizmetlerinin yanında eğitim ve kültür hizmeti vermenin, beldemize bölgenin en ciddi modern tesisini kazandırmanın da ayrıca onurunu yaşıyoruz. Önümüzdeki aylarda yüksekokulların ve Meslek liselerinin tamamlanması ile bölgemizde daha kalifiye elemanların yetişeceğini ve bölgemizde işsizliğin de azalacağını umut ediyorum. Bu bağlamda yapmış olduğumuz bu hizmetler de her zaman halkımızı ve beldemizin geleceğini de düşündüğümü ifade etmek isterim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here