Sanayi Bakanı Varank, Hafta Sonu Hatay’daydı!

0
171

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve beraberindeki heyet bir dizi programa katılmak üzere Hatay’a geldi.

Bakan Varank ve beraberindeki heyeti Hatay Havalimanında Vali Rahmi Doğan, Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Sebahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, Ak Parti HBB Başkan Adayı İbrahim Güler, İlçe Belediye Başkanları karşıladı.

Hatay programı kapsamında ilk olarak Hatay Valiliğini ziyaret eden Bakan Varank, Vali Yardımcıları ve Valilik Kurum Müdürleri tarafından karşılandı. Ardından Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Varank ve beraberindeki Milletvekili heyeti, Valilik makamına geçti. Burada Vali Doğan, Bakan Varank’a ilimizde devam eden yatırımlar ve Bakanlığa bağlı kurumlar tarafından yürütülen çalışmalar hakkında brifing verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Valilik Ziyaretine, Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Sebahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, Lütfi Kaşıkçı, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Ak Parti İl Başkanı M. Ali Yanmaz, HBB Başkan Adayı İbrahim Güler ve ilçe belediye başkanları hazır bulundu.

Daha sonra Bakan Varank, Vali Doğan ve beraberindeki heyet, Antakya Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaatta gelinen mali ve fiziki gerçekleşme konusunda Sanayi Sitesi Yönetiminden bilgiler aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here