Şampiyonun Adı Karaağaçspor

0
136

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme U-13 Gençler Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde yapılan ve haftanın en önemli karşılaşmasında Karaağaçspor, grup lideri Arsuz İdman Yurdu’nu 4-3 mağlup etti. Alınan bu sonucun ardından Karaağaçspor, 38 puana yükselerek grubunda şampiyonluğa uzanırken, Arsuz İdman Yurdu 37 puanda kalarak grubu ikinci tamamladı.

U-13 Ligi D Grubunda şampiyon olan Turuncu-Beyazlı ekip Karaağaçspor, tarafsız bir sahada Hatay Şampiyonluk karşılaşması oynayacak.

Elde edilen galibiyetin ve şampiyonluğun ardından bir açıklama yapan Karaağaçspor Alt Yapı Sorumlusu Fehim Aşkar; “Bu soğuk havada bizlere güzel futbolları ile sıcak dakikalar yaşatan her iki takımın tüm futbolcularını canı gönülden kutluyor ve tebrik ediyoruz. Kaybettiğimiz puanlarla, ligdeki sıralamamızda her zaman iki puan geriden takip ettiğimiz rakibimiz Arsuz İdman Yurdu takımını liderlikten indirmek için bugünü bekliyorduk. Filmin sonunu da iyi bitirdik. Bu hak edilmiş bir şampiyonluk!

Başta oyuncularıma teşekkür ediyorum. Büyük bir sevgiyle bu şampiyonluğa kavuşmamızdaki en önemli rolü oynayan onlar. Arkasından Erdi Uysal, Ersen Devrim hocalarıma, İlker hoca ve Ali Diken’e teşekkür ediyoruz. Tüm ailelerimize teşekkür ediyoruz, bu kahrı çekmek kolay değil. Yöneticilerimize, daha da önemlisi bizi hiçbir yerde yalnız bırakmayan Karaağaçspor futbolcu ailelerine, velilere sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here