Şampiyonluk Şansımız Sürüyor!

0
52

Başkan Bolat; “Son Dakikaya Kadar Şampiyonluğu Kovalayacağız

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor’un zirve takibi amansız sürüyor. Turuncu-Mavililer, hafta sonu İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanan müsabakada Gema Polimer Şile Yıldızspor’u ağırladı. Temsilcimiz, rakibini ikinci yarıda ardı ardına gelen gollerle 3-0 mağlup etmeyi başardı. İskenderunspor’un gollerini 72. dakikada Metehan Baltacı, 73 ve 81. dakikalarda da Osman Şahin attı.

İskenderunspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 65’e çıkartırken üçüncü sıradaki yerini korudu, grup Lideri Bitexen Düzcespor ise 51 Orduspor deplasmanından 1 puanla dönerek, puanını 69’a çıkardı. Grupta ikinci sırada bulunan Akagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ise Kuşadasıspor karşısında elde ettiği galibiyeti ardından puanını 66’ye yükseltti.

Alınan 3 puandan dolayı mutlu olduklarını ancak Fadıl Kocaoğlu’nun sakatlığından ötürü morallerinin bozulduğunu kaydeden Bolat; “Zor maç olacağını biliyorduk ama 3-0 gibi net bir skorla kazandık, mutluyuz. Skordan dolayı mutluyuz ama çok üzüntülü olduğumuz bir durum var. Futbolcumuz Fadıl sakatlandı, ön çapraz bağları koptu, yaklaşık 4 ay sahalardan uzak olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Dakikaya Kadar Şampiyonluğu Kovalayacağız

Şampiyonluk şansı için de umutlu konuşan Bolat; “Düzcespor son 3 maçta 7 puan kaybetti, biz 2 puan kaybettik. Şu an Iğdır 2’ci, biz 3’cüyüz. Liderle 5 puan, ikinciyle 3 puan fark var. Tabii ki avantaj şu anda Düzcespor’da! Düzcespor 6 puan alırsa şampiyon olacak ama son 3 maç her takım için çok tehlikeli!

Biz, son dakikaya kadar şampiyonluğu kovalayacağız, matematiksel olarak hala şu anda şampiyon olma şansımız var. Düzcespor iki defa, Iğdır bir kere berabere kalıp bizde 3 maçımızı yenersek şampiyon olabiliriz. Biz de futbolcularımızı buna göre motive ediyoruz. Elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ya şampiyon olmak ya da play-off’ta kupayı buraya getirmek istiyoruz. Bütün çalışmamız, bütün motivasyonumuz bu şekilde!” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here