Şampiyon Mehmet Boşnak Yıldev!

0
199

Erhan Aksay Turnuvası Körfez Grubu’nun Şampiyonu Mehmet Boşnak Yıldev Oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından, Hatay’ın Anavatana katılışının 79’uncu yıl dönümü kutlamaları münasebetiyle düzenlenen 34’cü Erhan Aksay Futbol Turnuvasının Körfez Grubu şampiyonu Mehmet Boşnak Yıldev futbol takımı oldu. Arsuz Belediyesi de turnuvayı ikinci tamamladı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvanın Körfez Grubu Finali, Çarşamba günü İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında gerçekleştirildi. Mehmet Boşnak Yıldev ile Refik Çoğum Arsuz Belediyesi takımları arasında geçen final mücadelesinin sonunda gülen taraf 2-0’lık skorla galip gelen Mehmet Boşnak Yıldev oldu.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Hasan Nadir Dörtkaş, Metin Sugitin ile M. Sait Güden’in yönettiği karşılaşmada Mehmet Boşnak Yıldev Spor’un gollerini Hıdır Özdemir ile Sedat Kaymaz attı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, maçın bitiş düdüğünün ardından Şampiyon olan Mehmet Boşnak Yıldev ile 2’ci olan Refik Çoğum Arsuz Belediyesine’ne kupalarını verdi. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile kupa töreni son buldu.

Başkan Savaş Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu tertip komitesi yetkilisi Ayhan Dik’e, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Deveci’ye ve Hakem Kurulu adına maçın hakemleri Hasan Nadir Dörtkaş, Metin Sugitin ile M.Sait Güden’e, emeklerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.