‘Şampiyon Hoca’ Can Güven Fatsa Belediyespor’da

0
370

can güven1Bölgesel Amatör Ligde, İskenderunspor 1967 ile Erzin Belediyespor’u şampiyon yaparak profesyonel lige çıkarmayı başaran, bölgemizin başarılı hocalarından Can Güven, bu kez Fatsaspor’un başarısı için ter dökecek.

Karadeniz’in köklü kulüpleri arasında yer alan Fatsa Belediyespor, yeni sezon öncesinde Teknik Direktörlük için Can Güven ile anlaşma sağladı. Kulübün Yönetim Kurulu üyeleri yapılan toplantı sonrasında başarılı çalıştırıcı Can Güven ile anlaşmaya vardıklarını belirttiler.

Genç Teknik Adam Can Güven, Fatsa Kulübü ile sözleşme yaptıklarını doğrulayarak; “Yeni sezon öncesinde Fatsa Belediyespor ile sözleşme imzaladım. Bundan sonra Fatsa Belediyespor’un başarısı için tüm gücümü ortaya koyacağım. Bu yıl ana hedefimiz arasında, seyir zevki güzel, lige renk katacak, Fatsa’ya renk katacak bir takım görüntüsü ortaya çıkartmak var. Yönetim kurulumuzla birlikte gelecek yılın takım iskeletini oluşturup 2 yıl içerisinde 3. Ligde olmayı hedefliyoruz” dedi.

Çalıştırdığı 3 BAL Takımından İki Şampiyonluk Gördü…

Akdeniz bölgesinin genç ve başarılı teknik direktörlerinden 37 yaşındaki Can Güven’in başarı karnesi bir hayli yüksek. Çalıştırdığı 3 Bölgesel Amatör Lig takımlarından arasında iki takımı, İskenderunspor 1967 ile Erzin Belediyespor’u, 3. Lige çıkarma başarısı gösteren Güven, bu başarının ardından spor kamuoyunda ‘Şampiyon Hoca’ olarak anılıyor. Bu arada Akdeniz Bölgesinde iki takımı şampiyon yapan Can Güven’in anlaşmasının ardından, şu sıralarda, spor kamuoyu tarafından ‘Sıra Karadeniz bölgesindeki Fatsa Belediyespor’a geliyor’ yorumları dillerde dolaşıyor. Yolun açık olsun Can Güven!

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here