Samandağ’da FİZY 22. Liseler Arası Müzik Yarışması Heyecanı!

0
295

FİZY 22. Liseler Arası Müzik Yarışmasında Yüksel Acun Anadolu Lisesi&Atatürk Anadolu Lisesi Samandağ’ı Temsil Ediyor

Dijital müzik platformu fizy sponsorluğunda bu yıl 22. kez düzenlenen Liseler Arası Müzik Yarışması’nda Yüksel Acun ve Samandağ Atatürk Anadolu Lisesi Hatay’ı temsil ediyor.

Yüksel Acun ve Samandağ Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan grup sahne performanslarını sergiliyorlar.

Samandağ Belediyesi sosyal medya mecralarından Samandağ’ı temsil eden Yüksel Acun ve Samandağ Atatürk Anadolu Lisesi müzik gruplarına destek geldi.

Gençleri profesyonel sahnede ağırlayan ve hayallerini gerçekleştiren yarışmanın eleme heyecanı 4-6 Nisan’da İzmir elemeleriyle devam ediyor.

Hem İstanbul’da hem de Ankara ve İzmir’de sahneye çıkan ve performans sergileyen grupların videoları, dijital müzik platformu fizy üzerinden dinlenerek oy verilebilecek. Elemelerde en iyi performansı sergileyen okullar, finale yükselme şansı yakalıyor.

Yüksel Acun ve Samandağ Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sıla Akar, Arjin Esen,  Ali Rencüzoğulları, Yusuf Rencüzoğulları, Özgür Saatçı, Okan Bağdat ve Deniz Özen’den oluşan grup yarışmada hünerlerini sergiliyorlar. Fizy üzerinden dinlenerek yarışmacılara oy verilebilecek.

Yarışmanın “İcra” dalında ilk üçe giren gruplar sırasıyla 10 bin TL, 7 bin 500 TL ve 5 bin TL’nin sahibi olacak. Orkestra ve Sahne Performansı dallarında en yüksek oyu alan grup 6 bin TL’nin sahibi olurken ikinciye 4 bin TL ve üçüncüye ise 2 bin TL’lik para ödülü verilecek. Kız Solist, Erkek Solist ve Enstrüman dallarında da ilk üçe giren yarışmacılar 3 bin TL, 2 bin TL ve bin TL’nin sahibi olacak. Üstün Başarı gösteren ilk üç grup ise Okan Üniversitesi Konservatuvarı’nda eğitim bursu almaya hak kazanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here