Samandağ Gençlerbirliği Doludizgin: 4-1

0
209

2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde Play-Off’a kalma mücadelesinde heyecan sürüyor. İlimizin muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarda heyecanın yanında bol-bol gol de vardı.

Grubun iddialı takımlarından Samandağ Gençlerbirliği başarılı yükselişini sürdürdü. Samandağ temsilcisi, Kırıkhan ilçesinde yapılan karşılaşmada Kırıkhanspor’u 4-1 mağlup ederken, 1 maç eksiği ile 53 puana yükseldi ve ikinci sıradaki yerini korudu.

Dursunluspor Dörtyol Belediyespor’a Acımadı: 10-0

Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan Nazik Kuyumculuk Dursunluspor ise Dörtyol ilçesinde yapılan karşılaşmada Dörtyol Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. 1 maç fazlasıyla 55 puanla grupta liderliğe yükselen Nazik Kuyumculuk Dursunluspor’un gollerini Alican Kozak (2), Murat Cansoy (2), Cihan Büyükaşık (2), Aygün Altınöz, Diyar Cabiroğlu, Cengiz Atıcı ile Önder Eryılmaz attı.

Bu adara haftayı farklı yenilgiyle kapatan Dörtyol Belediyespor bir alt kümeye düştü. Dörtyol temsilcisi önümüzdeki sezonda Hatay 1. Amatör Kümede mücadele edecek.

Karaağaçspor Play-Off’u Garantiledi…

Arsuz Karaağaçspor Futbol Kulübü de Armutluspor ile yaptığı karşılaşmayı kendi sahasında 4-1 kazanarak, play-off’u garantiledi. Karaağaçspor temsilcisi son iki maçından hükmen 6 puan kazanacak.

Kulüp yöneticileri ve taraftarlarla birlikte maçı tribünlerde izleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, maç sonunda soyunma odasında futbolcuları tebrik etti ve play-off karşılaşmalarında başarı dilediğinde bulundu.

Öte yandan, Samandağ ilçesinde oynanması gereken müsabaka, Kırıkhangücü’nün sahaya çıkmamasından dolayı oynanmadı. Bu müsabakada da Samandağspor, Kırıkhangücü karşısında 3-0 hükmen galip ilan edilecek.

Bu sonuçların ardından Nazik Kuyumculuk Dursunluspor, maç fazlasıyla 55 puan ile grupta lider durumda bulunurken, 53 puanlı takımlardan Samandağ Gençlerbirliği ikinci, Nişrinspor da üçüncü sırada, Arsuz Karaağaçspor da 46 puan ile dördüncü sırada yer alıyor.

Bu arada Dörtyol Belediyespor ile birlikte Körfez İskenderunspor, Defnespor ile Kırıkhangücü takımları da küme düştüler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here