Samandağ Gençlerbirliği, Arsuz Gözcülerspor’u 9 Golle Geçti

0
167

2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan Samandağ Gençlerbirliği, her iki yarıda atılan gollerle Arsuz Gözcülerspor’u 9-0 mağlup etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Samandağ Gençlerbirliği’nin gollerini Gökhan Aydıngün (3), Koray Filazioğlu (3), Alican (2) ile Sezer attı. Bu sonucun ardından Samandağ Gençlerbirliği puanını 15’e çıkartırken, Arsuz Gözcülerspor da 12 puanda kaldı.

Nazik Kuyumculuk Dursunluspor: 4 Kırıkhanspor: 2

Hatay Amatör Küme Süper Liginde, zirve hesapları yapan bir başka ekip Nazik Kuyumculuk Dursunluspor ise Defne İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Kırıkhanspor’u 4-2 mağlup etti. Nazik Kuyumculuk Dursunluspor, Kırıkhan ekibi karşısında aldığı bu galibiyetin ardından puanını 22’ye yükselterek liderlik koltuğuna otururken, haftayı yenilgiyle kapatan Kırıkhanspor’da 11 puanda kadı.

Bu arada, Hatay Amatör Küme Süper Liginde haftanın diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar ise şöyle oldu: Dörtyol Belediyespor: 1-Samandağspor: 2, Armutluspor: 3-Ekincispor: 3. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here