Samandağ Belediyesinden Çalışanlarına “Res-El Seni” Kutlaması

0
31

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Rumi Takvimin ilk günü sayılan 14 Ocak’ta, “Res-El Seni” dolayısıyla belediyenin bütün birimlerinde görev yapan personellerin yeni yılını kutladı.

Başkan Eryılmaz, geleneksel Res El Seni kutlaması dolayısıyla Cuma günü Samandağ Belediyesi Toplantı Salonunda, belediye personelleri ile bir araya geldi. Kutlama Programına Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.

Başkan Eryılmaz Res-El Seni kutlaması dolayısıyla yaptığı konuşmada; “ Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun. Gönül isterdi ki bu bayramı geleneklerimize, örf ve adetlerimize uygun bir şekilde, halkımızla beraber kutlayalım ama bu Pandemi koşullarından dolayı, vatandaşlarımızı da riske etmemek adına sadece personelimizle bayramlaşma yapmayı daha uygun bulduk. İnşallah bu Pandemiden kurtulduktan sonra yine halkımızla birlikte kucaklaşarak, muhabbetle bayramımızı kutlamak istiyoruz.

Dedelerimizden Gelenek Kaldı

Bu bayram bize babalarımızdan, dedelerimizden bir gelenek olarak kaldı. Geleneklerimize, göreneklerimize, örf ve adetlerimize sahip çıkarak bunu çocuklarımıza ve bizden sonra gelecek nesillere aktarmak istiyoruz.  Bir toplumda gelenek ve görenekler, aslında o toplumu ayakta tutan, o toplumdaki birlik beraberlik ve dayanışma duygusunu ayakta tutan değerlerdir. Buna sahip çıkmamız lazım.

Samandağ Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz. Bir aile bağlılığı, bir aile sevgisiyle, bir aile birlik ve beraberliği ile bu memlekete sahip çıkan, bu memleketin sorunlarına çözüm bulmaya çalışan, bu memlekete hizmet üretmeye çalışan insanlar olarak bir aradayız. Dolayısıyla bu birlik beraberliğe, bu kardeşlik ortamına hep birlikte sahip çıkacağız.

Çok Önemli Projelerimiz Var

Bugüne kadarki emeklerinizden, çabalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum, emeğinize, yüreğinize sağlık. Önümüzde 2 yıllık bir süre daha var. Bu süreyi çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Çok önemli projelerimiz var. Bu projelerimizi de inşallah bu iki yıllık süre içerisinde bitireceğiz.

Ben tekrar yeni yılınızı kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle mutlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın konuşmalarından sonra tüm Belediye personellerine, Samandağ Belediyesi Kadın Girişimi Kooperatifi’nde yapılan yemekler ikram edilerek yeni yıl coşkuyla kutlandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here