Şahutoğlu; “Yatırımlarımız Devam Edecek”

0
129

Palmiye Ailesi, İftarda Basın Mensuplarını Ağırladı

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Yönetimi, hastane yemekhanesinde verdikleri iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi yönetimi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğine Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, Başhekim Yılmaz Şahutoğlu, yönetim kurulu üyeleri Serdar Kirmit ve Seval Kirmit Yazar, doktor kadrosu ile basın mensupları katıldı.

Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri Seval Kirmit Yazar ve Serdar Kirmit, misafirlerini kapıda tek tek karşıladı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen iftar yemeği sonrası konuşan Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Palmiye Hastanesinin geleneksel olarak düzenlediği ramazan ayına özgü iftar programına hepiniz hoş geldiniz. Palmiye Hastanesi olarak, her kültüre hitap eden, her sosyal katmanı içeren, medeniyetler beşiği bir kent olarak görev yatığımız bu coğrafyada bölge halkına kaliteli, nitelikli, etik değerler ışığında hizmet veren bu anlamda da saygın ve güvenilir bir kurum olmanın gururunu yaşıyoruz.

Bu uğurdaki mücadelemizde basın mensuplarımızın her daim desteğini sıcak bir şekilde hissettik. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Palmiye ile ilgili özellikle sağlık sektörü ve sosyal anlamdaki aktivitelerimizi paylaşacağız.

Sürekli dinamik bir sektör olan bu alanda yeniliğe açık bir kurum olarak yeni yatırımlarımız devam edecek. Sizleri burada ağırlamaktan çok mutluluk duyduk. Ramazan ayının başta İskenderun ve Hataylı hemşerilerimize, coğrafyamıza ve tüm insanlığa önce sağlık, barış, huzur ve esenliklere vesile olmasını diliyorum. Hepinizin ramazan ayını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit ise yaptığı konuşmada iftar davetine katılan basın mensuplarına teşekkür ederek; “Mübarek ramazan ayı münasebetiyle Palmiye ailesi olarak her sene düzenlemiş olduğumuz geleneksel iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Çok şükür bu yılda bu iftar sofrası bizlere nasip oldu. Hepinizin ramazan ayını kutluyorum. Teşriflerinizden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here