Şahutoğlu; “Türkiye’nin Gerçeğini Pazaryerlerinde Görüyoruz”

0
145

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İsmet İnönü Mahallesi Semt Pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafına hayırlı işler ve kolaylıklar diledi. Şahutoğlu, ekonomik anlamdaki sıkıntının pazaryerlerinde açıkça görüldüğünün de altını çizdi.

İsmet İnönü Mahallesi Semt Pazarını ziyaretinde, pazarcı esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Şahutoğlu, burada halkın sıkıntılarını da dinledi. Fiyatların yüksekliğinden şikâyet eden vatandaşlarla bir süre sohbet eden Şahutoğlu, sıkıntıları bildiklerini, vatandaşları daha da germemek adına seçim sürecinde asla polemiklere girmediklerini ifade etti.

Sağlıklı, ahlaki, etik ve rahat bir seçim kampanyası yürütmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Şahutoğlu; “Ben hayatım boyunca hizmetin odağına insanı koyan, insana hizmet etmek için gecesini gündüzünü seferber eden bir insanım. Bu süreçte de yine hizmetin odağına insanı koydum. İnsanımızın mutlu, huzurlu, temiz ve modern bir şehirde yaşamasının hayalini ve özlemini kurarak yola çıkan bir arkadaşınız olarak karşınızdayım.

Düzeyli Bir Seçim Kampanyası Yürütüyoruz

Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. İşsizliğin ön planda olduğu, hayat pahalılığının ciddi manada canımızı sıktığı, esnafımızın mutsuz olduğu, gençlerimizin iş beklentisiyle her geçen gün umutlarını yitirdiği bir Türkiye gerçeğini yaşıyoruz. Hanımefendiler her gün pazara gidiyor, Türkiye’nin gerçeğini pazaryerlerinde görüyoruz.

Böyle bir süreçte biz İskenderun seçim kampanyasını, son derece düzeyli, etik, insancıl boyutlarda yürütmenin gayreti içerisindeyiz. Geçen hafta bir partimizin adayını kendi ofisinde ziyaret ettik başarı dileğimizi ilettik, bu hafta da başka bir siyasi partimizin adayını yine kendi seçim ofisinde ziyaret ettik, başarı dileklerinde bulunduk.

Temel gayemiz, mutlu ve huzurlu bir seçim kampanyası yürütmek, iyi niyetli davranmak, İskenderunlularımızın da 31 Mart’a kadar geçen süreçte, son derece rahat bir kampanyanın yaşandığı bir sürece tanıklık etmesini sağlamak. Zaten birçok yerde mutsuzluk, umutsuzluk hâkim. Ülkemizin, kentimizin ciddi sıkıntıları var, enerjimizi bunları çözmek için kullanmalıyız. Biz net olarak şunları söylüyoruz ki İskenderun boyutu bizi ilgilendiriyor ve İskenderun boyutunda 31 Mart günü kaybedenin değil, kazananın İskenderun, kazananın Hatay’ımız olmasını diliyoruz. Bu sorumluluk duygusu ile hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öncelikle Barışa ve Huzura İhtiyacımız Var

İlk önce barışa, kardeşliğe, huzura ihtiyacımız olduğunu ifade eden Şahutoğlu; “Elbette ki belediyeler hizmet üretmeli üzerine düşen görevleri yerine getirmeli ama bizim bundan daha önemli olarak bu vatanın, bu bayrağın çatısı altında huzurlu bir şehir özlemi, huzurlu, mutlu ve güvenli bir kent yaratmak bizim en önemli önceliğimiz, en önemli hedefimiz olmalıdır. Önce huzur ondan sonra hizmet” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)