Şahutoğlu Türk Metal Sen’i Ziyaret Etti

0
94

Şahutoğlu Türk Metal Sen’i Ziyaret Etti: “Örgütlü Yapıyı Önemsiyoruz”

Türk Metal Sen’i ziyaret eden Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Örgütlü yapıyı önemsiyoruz” dedi.

Türk İş Konfederasyonu Hatay İl Başkan ve aynı zamanda Türk Metal Sen İskenderun İlçe Başkanı Çakır Varan, Türk iş Konfederasyonuna bağlı diğer sendika başkanları ve yönetimleri tarafından karşılanan Şahutoğlu; “CHP Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve partimizin, emek ve emekçiye verdiği değer ortada. Taşeronlaşmaya karşı mücadelenin fitilini ateşleyerek bu uğurda en büyük mücadeleyi partimiz verdi. Örgütlü yapıyı önemsiyoruz.

80 sonrası örgütü mücadele ne yazık ki kan kaybetti. 80 öncesi 10 milyona ulaşmış olan örgütlü sayısı bugün ise 2 milyonlara kadar geriledi. Biz belediye olarak sendikalarla uyumlu çalışacağız. Hep birlikte çalışacağız, çalışanın, emek verenin emeğinin hakkını da vereceğiz” diye konuştu.

Stratejik bir kentte yaşıyor olmanın verdiği hassasiyetlerin farkında olarak herkesi kucaklayan adaletli bir zihniyetle hareket edeceklerini vurgulayan Şahutoğlu; “Memleketin ve memleket insanlarımızın hizmete ihtiyacı var. Ayağı yere basan, uygulanabilirliği mümkün olan projelerle geliyoruz” dedi.

Emeğin savunucuları olarak mücadeleyi sürdürdüklerini ifade eden Türk Metal Sen İskenderun İlçe Başkanı Çakır Varan da Şahutoğlu’na başarılar diledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here