Şahutoğlu; “Ötekileştirmeden Yaşamaya Devam Edeceğiz!”

0
72

yılmaz şahutoğlu16CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Şahutoğlu; “Ötekileştirmeden Yaşamaya Devam Edeceğiz!”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu partisinin Samandağ İlçe teşkilatını ziyaret etti, Başkanı İbrahim Aydoğan ile yönetim kurulu üyeleri ve partililerle sohbet etme imkanı buldu. CHP’li Dr. Şahutoğlu daha sora Samandağ’da Vakıflı Köyü, Ermeni Cemaati Vakfı, Hıdırbey Köyü, Ziraat Odası Başkanlığı, Esnaf Odalar Birliği, Eğitim Sen ve Hıristiyan Cemaat Vakfı’na ziyaretler gerçekleştirdi.

CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Yılmaz Şahutoğlu’nun kendilerinin yaklaşık 15 yıl birlikte siyaset yaptığı değerli bir dostu olduğunu ifade ederek; “Kendisini yakından tanımakla birlikte partide çalışmalarını takdir ettiğim bir insan. Geçen dönem bizim adayımızdı, canı gönülden genel seçimde beraber çalıştık. Bu işe kendisini layık görüyoruz. İnşallah kendisini iyi yerlerde görürüz” dedi.

Türkiye’nin değerli insanlara, siyasetçilere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Aydoğan; “Özellikle bugün AKP hükümetinin gerek iç, gerekse Ortadoğu’daki yanlış politikalarını hepimiz biliyoruz. Bu süreçte Yılmaz Bey gibi değerli siyasetçilere, insanlara ihtiyacımız var. Partimiz genel merkez olarak seçim startını verdi. Cumhuriyet Halk Partisini, bu dönemde hep beraber kendisi gibi değerli insanlarla birlikte iktidara taşıyacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

yılmaz şahutoğlu17

Samandağ’da bulunmaktan büyük bir mutluluk, onur ve gurur duyduğunu ifade eden CHP’li Dr. Şahutoğlu, mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Muhtar Berç Kardon, Ermeni Cemaati Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Garbis Kuş ve vatandaşlarla bir araya geldiği Vakıflı Köyü’nde de konuşan Dr. Şahutoğlu; “Bizim hayat çizgimizin odağında; ‘Yaratılanı yaratandan ötürü seveceğiz’ vardır. Her kim olursan ol, yeter ki içinde insan sevgisi olsun, Allah aşkı olsun gel. Burada senin dilin, dinin, ırkın, mezhebin nedir denmez. Bunlar Anadolu’ya insanlık kazandırmış tasavvufi alanında önderlik yapmış insanlar. Bunlar hiçbir zaman insan tefrikatı yapmadılar. Biz onların yoldaşları, Gönüldaşları olarak aynı yolda ilerleyeceğiz. Kimseyi ayırmacayız, kimseyi dışlamayacağız. Kimseyi renginden dininden, dilinden, ırkından, inancından dolayı ötekileştirmeyeceğiz. Bir arada, birbirini severek sayarak, saygı içerisinde yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

CHP’li Dr. Şahutoğlu, ayrıca Samandağ gibi bir yerde siyasi nutuk atmak istemeyeceğine de dikkat çekerek; “Çünkü Samandağlılar benden da çok politik insanlardır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here