Şahutoğlu, Gittiği Her Yerde İlgi Odağı Oluyor

0
419

Kent genelinde pek çok etkinliğe katılarak, her zaman halkla iç içe olan Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, geçtiğimiz hafta sonu katıldığı yemekte, kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasıyla duygu dolu anlar yaşadı.

Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, halkla iç içe olmayı sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen pek çok etkinliğe katılmaya özen gösteren Şahutoğlu, zaman-zaman gerçekleştirdiği ziyaretlerle de vatandaşların sıkıntı ve taleplerini de dinliyor.

Geçtiğimiz hafta sonu bir dernek tarafından düzenlenen ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, iş, siyaset, STK temsilcileri, muhtarlar ve kalabalık davetli topluluğunun katılım gösterdiği dayanışma yemeğine katılan Şahutoğlu, gecede ilgi odağı oldu.

Pek çok muhtar ve Palmiye Hastanesinden meslektaşlarıyla birlikte katıldığı gecede, davetlilerin büyük teveccüh gösterdiği Şahutoğlu’na sürpriz doğum günü pastası da getirildi. Alkışlar arasında Dr. Şahutoğlu kendisi için getirilen doğum günü pastası üzerindeki mumları söndürdü. Şahutoğlu, kendisine bu sürprizi hazırlayanlara, gösterdikleri ilgi, sevgi ve teveccühlerinden dolayı yürek dolusu şükranlarını sunduğunu söyledi.

Başhekim Şahutoğlu, gecenin geç saatlerine kadar konuklar ile birlikte müzik eşliğinde halaylar çekti ve eğlenceli dakikalar geçirdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here