Şahutoğlu; “Gazetecilerimizin Varlığı Ülkemizin Kalkınmasında Önemli Bir Yer Tutmaktadır”

0
77

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Gazetecilerimizin Varlığı Ülkemizin Kalkınmasında Önemli Bir Yer Tutmaktadır”

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Demokrasinin temel taşlarından biri olan basının, halkın haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu vurgulayan Şahutoğlu; “Tarafsız, ilkeli, özgür ve ahlaklı habercilik anlayışıyla hareket eden gazetecilerimizin varlığı ülkemizin kalkınmasında önemli bir yer tutmaktadır. Mesai saati gözetmeksizin her ne şartta olursa olsun halkın haber alma hürriyetine katkı sunan gazetecilerimizin verdiği emek her zaman takdire şayandır.

Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplumsal duyarlılığın sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan, vatandaşlarla devlet arasında köprü görevi üstlenen basın mensuplarımızın yapmış oldukları haber, yorum ve görüşler bizlere de çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır.

Düşünce ve fikir özgürlüğünün sonuna kadar yaşandığı aydınlık bir Türkiye’de yaşamak umuduyla, zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin her koşulda büyük bir özveriyle çalışan basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, ilçemizde yaşanan gelişmeleri vatandaşlarımıza duyurmamızda, vatandaşlarımızın sorun ve taleplerinin de bizlere iletilmesinde köprü görevi üstlenen bütün gazeteci dostlarıma teşekkür ederim” şeklinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here