Şahin; “Ülkeye Huzur ve Barış Getireceğiz”

0
130

CHP’li Adaylar Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor

24 Haziran Erken Seçimine bir aydan az bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili adayları çalışmalarını İskenderun’da yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda, CHP’li Adaylar Suzan Şahin, Riyat Kırmızıoğlu ve Dilan Bedir Kartal, Eczacı Teknisyenleri Derneğini ziyaret ederek, eczacı kalfalarıyla bir araya geldi. Seçim ziyaretlerinde milletvekili adaylarını yalnız bırakmayan CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, partisinin bir neferi olarak durmadan çalışacaklarına vurgu yaptı.

Ziyarette ilk olarak söz alan, kendisi de bir eczacı olan CHP Milletvekili Adayı Dilan Bedir Kartal, Eczacı Teknisyenlerine “Sizlerin meslektaşı olmaktan gurur duyuyorum. Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı var” dedi.

Milletvekili adayı Dr. Mehmet Riyat Kırmızıoğlu da, meclisteki aritmetiği değiştireceklerini ifade ederek; “Bu ne demek, biz iktidarız. Bu kadar net konuşuyorum. Bu kadar yükselen bir trendle Muharrem İnce’yi ilk turda cumhurbaşkanı yapacağız daha sonra bunun peşinden gelecek olan millet ittifakı 301’i devirerek daha da yüksek sayılarla iktidara geleceğimizden en ufak bir düşüncem yok. Projelerimizin hepsini anlatırız asıl proje anlatmak değil. Siz yaşamla yüz yüze gelen insanlarsınız hastaların ne hala geldiğini en yakın siz sağlıkçılar biliyorsunuz, biz size doğru adresi vermeye geldik” şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Av. Suzan Şahin de, ülkenin içerisinde bulunduğu durumu özetleyerek; “Bu ülkede herkes mutsuz. İşçi, öğrenci, esnaf, öğretmen, kadın ve gençler mutsuz neden mutsuz çünkü geleceğimiz her gün biraz daha kararıyor. Gözümüzün içine baka baka ülkede her şey varmış gibi satıyorlar. Ekonomide ülke ortada, köprüler, otobanlar, tüneller, ağaçlar hiçbir şey bizim değil hepsini sattılar. Bu ülke kritik bir süreçten, hayati bir dönemden geçiyor. Bu mücadele tek başına verilecek bir mücadele değil. Karşımızdakiler 16 yıldır ülkeyi öyle bir hale getirdiler ki, işçi mutsuz, çiftçi mutsuz, öğrenci, öğretmen, emekli mutsuz, halk yoksul. Halk giderek daha da yoksullaşıyor. Hükümet, ülkemizi her konuda iflasa sürüklemiştir. Barış istiyoruz ve öncülüğünü biz yapıyoruz. Bu ülkeye haysiyetli siyaseti, haysiyetli dili, ahlakı getireceğiz, umudu, huzur ve barışı getireceğiz” diye konuştu.

CHP grubu daha sonra ise Şoförler ve Otomobilciler Odası’na giderek burada Başkan Erol Akın ve şoför temsilcileriyle görüştüler. Otogar esnafını da tek tek ziyaret eden CHP’li adaylar, onların sıkıntılarını dinleyerek çözümleri nokrasında mücadele etme sözü verdiler. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here