Sahil Bandında Yeşillendirme ve Çiçeklendirme Çalışmaları Sürüyor

0
113

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekiplerin sahil bandında yeşil alanların ve refüjlerin bakım onarım çalışmalarını yaptığını belirtti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan sahil bandında park bahçe müdürlüğü ekiplerimiz titiz bir çalışma yapıyor.  Şehir genelinde bulunan tüm yeşil alanlarda bakım çalışmaları devam ediyor. Ekiplerimiz tüm park ve yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları yapılıyor” dedi.

Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin özenle ve titizlikle çalışma yaptığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Ekiplerimiz ayrıca müzik adası çevresinde ve sahil kenarlarında bulunan yeşil alanlarda çiçeklendirme, sulama, yabani ot temizliği ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiriyor. Şehir içinde yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından ekiplerimiz diğer mahallelerde de benzer çalışmaları yapacaklar” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here