Saadet Partisi  Hatay İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

0
75

Saadet Partisi  Hatay İlçe Başkanları toplantısı Antakya Beyza İş Merkezi’nde gerçekleşti. İl Başkanı Mustafa Ege başkanlığındaki toplantıya Saadet Partisi İl Müfettişi Hamza Çalışkan, Teşkilat Başkanı Mehmet Harputluoğlu, Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Beşir Candan ve ilçe başkanları katıldı.

Partinin Hatay’daki çalışmalarıyla ülke gündeminin değerlendirildiği toplantıda Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Ege yaptığı açıklamada; “Ülkemizin son günlerde geldiği duruma baktığımızda ayrıştırmaların, düşmanlıkların yaşandığını görüyoruz. Çevresi karıştırılmış, iç savaşın hâkim olduğu bölgemizde, kutuplaşmadan birleşmeye, düşmanlıktan kardeşliğe son derece ihtiyaç duyulan bir dönemdeyiz.

Ülkemizin, tamamen yerli ve milli politikaları olan Saadet Partisi ve Milli Görüş’e ihtiyacı vardır. Siz ilçe başkanlarımız olarak en güzel çalışma ve fedakârlıkları yaparak hakkı ve hakikatleri halkımıza anlatmak zorundasınız. Bu ülkeye Avrupa birliğinden, ABD’den, İsrail’den ve ürünlerinden hayır gelmez” diye konuştu.

Daha sonra İlçe başkanlarına söz veren Ege, İlimizin meseleleri ile ilgili yapılan istişareden  sonra İlçe çalışmaları hakkında ilçe başkanlarından bilgi aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here