Saadet Partisi Adayı Çelik; “Herkesin Oyuna Talibiz!”

0
121

Saadet Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Çelik, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çelik, seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler, bol kazançlar dileyen Başkan Adayı Çelik; “Saadet, birlik ve beraberliğimizi teminatıdır” diyerek destek istedi.

Tek aşklarının İskenderun’a hizmet olduğuna da işaret eden Saadet Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Çelik; “Bu yerel seçim kula kul olma değil, Hakk’a kul olma seçimidir. Sizlere hizmet etme aşkı olanların seçimidir. Biz herkesin oyuna talibiz. Saadet Partili belediyeler huzurun, kardeşliğin, güvenin adresidir” değerlendirmesinde bulundu.

Seçim çalışmalarını tüm imkansızlıklara rağmen sürdürdüklerini, plan ve projelerini halka anlattıklarını da kaydeden Çelik; “Bizler Saadet Partisi olarak devletten destek almıyoruz. Bu imkansızlıklara rağmen bir tek aşkımız var. O da İskenderun’a ve siz İskenderunlulara hizmet etmektir. Hizmet bizden, takdir Allah’tandır inşallah” diyerek İskenderun’a koşulsuz hizmet etmek istediklerinin altını çizdi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here