Rektör Dereli’nin Kızı Elif Ankara’da Dünya Evine Girdi

0
957

Zeliha ve Türkay Dereli’nin kızı Elif ile Gülşen ve Mustafa Özengen’in oğlu Emre, Ankara’da dünya evine girdiler. Ankara Konakları Gümüş Salonda seçkin davetliler huzurunda evliliğe ilk adımı attan genç çiftin nikâhını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kıydı ve törende çiçeği burnunda evlilere öğütler verdi. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ve eşi, biricik kızlarının nikâh töreninde, misafirlerin masalarını tek-tek gezerek mutluluklarını herkesle paylaştılar.

Gerçekleştirilen Nikah Törenine, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Hatay eski Valisi Erdal Ata, DASİFED Başkanı Faruk Ekinci ile Türkiye genelinde bulunan çok sayıda rektör ve akademisyenler ve İskenderunlu işadamları katılarak, İSTE Rektörü Türkay Dereli’nin bu mutlu gününde birlikte oldular.

Sade ancak anlam dolu merasim geceye iz bırakırken, törende Elazığ depreminde hayatını kaybedenlere Kuran’ı Kerim okundu.

İskenderun Gazetesi ailesi olarak, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken, başta Rektör Dereli olmak üzere tüm Dereli ve Özengen Ailelerini tebrik ediyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here