Ramazan Şenlikleri Renkli Görüntülere Sahne Oldu

0
229

ramazan şenlikleri1İskenderun Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Ramazan Şenlikleri” Atatürk Anıt Alanından Malatya Özel Mehteran Takımının yürüyüşü ile başladı. Ramazan şenliklerine Ak Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar ile Mehmet Alğan’da katılım göstererek vatandaşlarla iftar sofrasında bir arada bulundular.

Şenliklerin ilk gününde Atatürk Anıt Alanında bir araya gelen vatandaşlar İskenderun Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan şenlikleri gösterilerini ilgiyle izlediler. Burada açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Reşat Çağlar, sosyal ve kültürel anlamda yaşamın merkezinde olduklarını ve bu hizmetlerinin halkın ilgisiyle birlikte artarak devam edeceğini söyledi.

ramazan şenlikleri (4)

Çağlar; “Bugün burada net görebiliyoruz ki İskenderun halkı Ramazan’ı adı gibi muhabbetle yaşamak istiyor. Bu mübarek günlerde tüm halkımızla birlikte dayanışma ruhu içerisinde bir aradayız. İftar sofrasında yaşanan birliktelik görülmeye değerdi. Bu manzaralara şehir olarak çok ihtiyacımız var. İskenderun Belediyesi olarak halkımıza huzur ve sükûnet ortamında bir Ramazan ayı yaşatacağız” değerlendirmesinde bulundu.

ramazan şenlikleri (5)

Şenlikler kapsamında iskele üzerinde kurulan iftar sofrasında yaklaşık iki bin vatandaş dağıtılan sıcak yemeklerle birlikte iftarlarını açtı. İskenderun Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında orta oyunu, meddah gibi gösteriler de alanda bulunan vatandaşların beğenisini kazandı. Gösteri ve etkinliklerin, Ramazan ayı boyunca her akşam devam edeceği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here