Rakip 1461 Trabzon!

0
87

körfez iskenderunspor15Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu sahasında oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Son maçında Turgutluspor deplasmanından da 3 puanla dönerek 3’te 3 yapan Mavi-Turunculu ekip, Trabzon ekibini de yenerek galibiyet serisini 4’e çıkarmanın hesabını yapıyor.

Aldığı seri galibiyetlerle son sıralarından hızla uzaklaşan Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor, Cumartesi oynanacak olan 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını 5 Temmuz Stadında Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu öncülüğünde sürdürüyor.

Ligde son haftalarda alınan başarılı sonuçların ardından tüm camianın olduğu gibi futbolcuların da moralinin iyi olduğunu kaydeden Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu; “Başarı grafiğini ileri haftalara taşımak istiyoruz. Önümüzde 1461 Trabzon maçı var. Güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Ancak bizim de moral ve motivasyonumuz çok iyi durumda! 1461 Trabzon maçından da puan veya puanlarla ayrılmak tek hedefimizdir” diye konuştu.

Çalışmalarını Cuma gününe kadar sürdüreceklerini ve daha sonra maç saatini bekleyeceklerini belirten Hünkaroğlu, bu önemli maçtan da galibiyet çıkaracaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

Körfez İskenderunspor-1461 Trabzon maçı 15 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 13.30’da 5 Temmuz Stadında oynanacak.

Öte yandan Kızıl Körfez Taraftar Grubu’nun önemli maç öncesinde futbolculara moral ziyareti gerçekleştireceği öğrenildi. Kızıl Körfez üyeleri, maç öncesi teknik heyete ve futbolculara moral vermek için bugün saat 13.30’da 5 Temmuz Stadının önünde toplanacak ve yapılan idmana katılarak futbolculara moral verecek.

Bu arada takımın genç oyuncularından Yiğit’in son antrenman sırasında sakatlandığı öğrenildi. Yiğit’in ayağında çatlak olduğu belirlendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here