Rafet El Roman, Asi Medya Organizasyon Farkıyla İskenderun’da

0
202

Asi Medya Organizasyon, organize ettiği Kültür ve Sanat etkinliklerinde hep bir adım önde çizgisiyle fark yaratmaya devam ediyor. Ali Sabahoğlu tarafından İskenderun’da kurulan, faaliyetine başladığından bu yana gerçekleştirdiği profesyonel organizasyonlarla dev sanatçıları ağırlayan ve sanatçıları hayranlarıyla buluşturan Asi Medya Organizasyon, bu kez de Türk pop müziğinin en romantik bestelerini yapan ve yorumlayan Rafet El Roman’ı İskenderun’a getiriyor.

Asi Medya Organizasyon farkıyla; Rafet El Roman 20 Ağustos Pazar saat 21.00’de Simya Okulları Kır Alanında çok özel repertuarıyla hayranlarıyla buluşacak.

Konser hakkında bilgiler veren Asi Medya Organizasyon yetkilileri; “Her organizasyonumuz sonrası sanatseverlerin gözlerinde gördüğümüz güçlü ışığın bizlere verdiği gururla, tutkuyla, aşkla daha fazla büyüyerek yolculuğumuza devam ediyoruz. İlk günkü heyecanımızla etkinliklerimizi sizlere ulaştırma çabasında olduk daima. Bugüne kadar organize ettiğimiz konser tiyatro ve birçok etkinlikte sanatseverlerin hafızasında unutulmayacak güzel anlara ve anılara aracılık ettik. Değerli dostlar; Asi Medya Organizasyon etkinliklerinde koltuklarınızda keyifli anların tadını çıkartın diye, biz daima görevimizin başında olacağız. Etkinlilerimizden haberdar olmak için bizi takip edin. İletişim bilgilerimiz; www.facebook.com/asimedya, www.twitter.com/asimedya, www.instagram.com/asimedyaorganizasyon,  iletişim: (0.507) 120 64 24” şeklinde açıklamalarda bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here