Psikolog Ezgi Seda Yayla’nın Kliniği Törenle Açıldı

0
25

Çift terapisti ve Çocuk Ergen psikologu olarak yüz yüze ve online hizmet verecek olan Psikolog Ezgi Seda Yayla, İskenderun’da klinik açtı. İstanbul Mind Nişantaşı Psikoterapi Enstitüsü’nün ortaklığını yürüten psikolog Ezgi Seda Yayla, kendi memleketine de hizmet vermek üzere klinik açtı.

Karaağaç Konarlı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Soner Eker İş Merkezi’nde gerçekleştirilen klinik açılış törenine CHP’li Milletvekilleri Suzan Şahin, Serkan Topal, Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özpolat, eski milletvekilleri Fuat Çay, Nihat Matkap, eski ANAP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayla, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Belediyesi eski Başkanı Yusuf Civelek, işadamları ve davetliler katıldı.

ANAP eski Milletvekili Hüseyin Yayla ve dünürü Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özpolat, çocukları olan Mustafa Yayla ve Klinik Psikologu Ezgi Yayla ile birlikte ev sahibi olarak konukları samimi bir şekilde karşıladı.

Çift terapisti ve Çocuk Ergen psikologu olarak hem yüz yüze hem de online danışan kabul ettiğini belirten Psikolog Ezgi Seda Yayla; “Ortaklığını yürüttüğüm İstanbul Mind Nişantaşı Psikoterapi Enstitüsü’nün ardından İskenderun’da da bir klinik açmak istedim. Çarşamba ve Perşembe günleri İstanbul’da olacağım, diğer günler ise İskenderun’da açtığım kliniğimizde hizmet vereceğim” dedi.

Anne babalara da bir tavsiyede bulunan Yayla; “Mükemmel ebeveynlik diye bir şey yok. Çocuklarına sevgi ve şefkat göstermeleri yeterli en önemlisi de bu! Hepimiz hata yapabiliriz. Bu dönemde şunu fark etmeye başladım, anne-babalar hatasız ve mükemmel olmaya çalışıyorlar. Hepimiz insanız, anne de olsak baba da olsak hata yapabiliriz önemli olan telafi edebilmek, çocuklarımızı sevgi ve şefkatle sarabilmek” diye konuştu.

Daha sonra konukların katılımıyla kliniğin açılış kurdelesi kesildi. CHP’li milletvekilleri Şahin ve Topal, böyle bir merkezin açılışını yapan psikolog Yayla’daki cesaretin alkışlanması gerektiğini dile getirerek, başarı dileğinde bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here