Protestolarda Yaşamını Yitiren Atakan İçin Mevlit Okutuldu

0
78

atakan mevlitAntakya’daki Gezi Parkı protestoları sırasında apartmandan düşerek hayatını kaybeden Ahmet Atakan için ölümünün 40’ıncı gününde mevlit okutuldu. 23 yaşındaki Ahmet Atakan’ın evinin önünde okunan mevlide aile yakınlarının yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan yardımcıları Nihat Matkap ve Gökhan Günaydın, CHP Hatay milletvekilleri Hasan Akgöl, Mehmet Ali Ediboğlu ile Mevlüt Dudu, CHP il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan mevlidi şerif öncesinde kısa bir konuşma yapan Ahmet Atakan’ın babası Ali Atakan; “Oğlum Ahmet’in dediği gibi şimdi dönüp kendimize bir bakalım. Kendi yaşantımız dışında acaba toplum için bir şey yaptık mı? Eğer sizlerde bunun boşluğunu hissediyorsanız bu saatten sonra çocuklarımız ve toplumumuz için ne yapabiliriz diye düşünmemiz lazım. Sadece düşünmek yetmez harekete geçmemiz lazım. Umarım vermek istediğim mesaj iletilmiştir dedi.

Mevlide ayrıca yine Gezi olaylarında hayatlarını kaybeden Abdullah Cömert’in annesi Hatice Cömert ve babası Edip Cömert, Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz da katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here