Prime Mall’dan Öğretmenler Günü Kutlaması!

0
476

Tüm yurtta olduğu gibi İskenderun’da da kutlanan Öğretmenler Günü münasebetiyle Prime Mall İskenderun AVM’de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bir milletin varlığını devam ettirebilmesi ve ayakta durabilmesi için bireylerin kendilerini yetiştirmesinde ve hayata hazırlanmasında en ağır yükü omuzlarında taşıyan öğretmenleri iş stresinden bir an olsun uzaklaştırıp, eğlenmelerini sağlayan Prime Mall İskenderun renkli görüntülere sahne oldu.

Aynı hedef için aynı yolda ilerleyen öğretmenler, bu sefer birbirleri ile kıyasıya yarıştı. 6 okuldan 36 öğretmenin katıldığı bowling turnuvasının birincisi İmam Hatip Lisesi, ikincisi Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi, üçüncüsü ise Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri oldu.

Bowling Turnuvasında ter döken öğretmenlerimiz için sürpriz armağanlar hazırlayan Prime Mall İskenderun, 24 Kasım öğretmenler gününe özel Alışveriş Merkezini ziyaret eden bütün öğretmenleri birbirinden güzel hediyeler ile karşıladı.

Her özel ve güzel güne birbirinden keyifli etkinlikleri ile imzasını atan Prime Mall İskenderun AVM’nin büyük-küçük herkesin vazgeçilmez adresi olmaya devam edeceği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here