Prime Mall İskenderun’da Gece Yolcuları Rüzgarı Esti

0
198

pm-gece yolcuları24. Geleneksel Prime Mall İskenderun Müzik Yarışması büyük finali 3 Mayıs akşamı Prime Mall İskenderun’da gerçekleşen Gece Yolcuları’nın muhteşem açık hava konseri ile sonlandı.

Bu yıl 4.sü düzenlenen Prime Mall İskenderun Müzik Yarışmasının finali, 3 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen muhteşem final heyecanı Dion Dans Okulu’nun dans gösterisi ile başladı.

Ardından elemeleri geçerek finale kalmaya hak kazanan 10 yarışmacının performanslarını ünlü Rock Grubu Gece Yolcuları karşısında sergilemesiyle heyecan devam etti.

pm-gece yolcuları3

Birbirinden başarılı performansların karşısında jüri üyelerinin seçim yapmakta zorlandığı yarışmada 1. olan Piramit grubu 1.000 TL Hediye Çeki, 2. olan Rebb Band grubu 750 TL hediye çeki, 3. Olan Song Flag grubu 500 TL hediye çeki kazandı. 1. olan Piramit grubu ödülünü Gece Yolcuları’ndan almanın mutluluğunu yaşadı.

Gecenin sonunda sahne alan Gece Yolcuları grubu sevilen şarkıları ile dinleyenleri büyüledi. Coşkulu kalabalık ise şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here