Polis Teşkilatının 174. Yıl Dönümü Arsuz’da Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

0
657

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174.yıl dönümü ve Polis Haftası tüm Türkiye’de olduğu gibi Arsuz’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Saat 9.30’da Atatürk anıtına Çelenk Koyma Töreni ile başlayan kutlamalara makam ziyaretleri ve tebriklerin kabulü gibi çeşitli etkinliklerle devam edildi.

Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, emniyetten bir grup personelle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak yapılan ziyarette Kaymakam Sarı’ya ve Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e hafta kapsamında ilçede düzenlenecek etkinlikler ile ilgili bilgi verdi.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven ve Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da,  Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak’a çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Sarı; “Türk Polis Teşkilatı’nın, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için 174 yıldır fedakârca ve sürekli kendini geliştirerek görev yaptığını belirterek, başta ilçemiz Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere teşkilatta görev yapan kahraman tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Günü’nü ve Polis Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Hafta vesilesi ile tüm şehit polislerimize ve diğer tüm şehitlerimize minnet temennilerini dile getirirken görevli tüm personele de kazasız belasız görevler dilediğini belirtti.

Halkın mutluluğunu ve huzurunu amaçlayan Polis Teşkilatının 174. yılını kutlayan Başkan Güven de; “Güvenlik ve huzuru sağlamak için büyük bir emek sarf eden polis teşkilatımız, bireylerin topluma faydalı olması yönünde ciddi katkı sunmaktadır. Milletimizin can ve mal güvenliğini koruyan, bir güvencedir. Güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayan Emniyet Teşkilatımızın,  Polis Haftası’nı kutluyorum. Görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu ve başarılı bir hayat diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here