Play-Off’ta 3 Karşılaşmada 19 Gol

0
72

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme Play-Off Ligine Hatay’ın çeşitli ilçelerinde yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Antakya, Arsuz ve İskenderun’da oynanan 3 karşılaşmada takımlar rakip fileleri 19 kez sarstı. Yapılan karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle oldu:

(A) Grubu: Dikmecespor: 0-Hatay Büyükşehir Belediyespor: 5, Hatay Medeniyetler: 2- Üzümdalı Gençlikspor: 5. (B) Grubu: Azganlıkspor: 2-İskenderun Esen Gençlikspor: 5, Arsuz Uluçınar Gençlikspor: 0-İskenderun Yıldızspor 0.

Alınan bu sonuçların ardından (A) Grubunda Hatay Büyükşehir Belediyespor 10 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, 7 puan ile Üzümdalı Gençlikspor ikinci, 3 puan ile Hatay Medeniyetler üçüncü sırada yer aldı. Dikmecespor ise 0 puan ile dördüncü sırada ulunuyor.

(B) Grubunda ise İskenderun Yıldızspor 8 puan ile grupta lider durumda bulunurken, 6 puana sahip Arsuz Uluçınar Gençlikspor ikinci, 3 puan ile İskenderun Esen Gençlikspor üçüncü, 1 puanı bulunan Azganlıkspor da dördüncü sırada yer alıyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here