Plaj Futbolu Arsuz Etabının Şampiyonu ‘Arsuz Belediyesi’ Oldu!

0
167

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen ve sponsorluğunu Arsuz Belediyesi’nin yaptığı Plaj Futbolu Arsuz etabı yapılan final karşılaşmasıyla tamamlandı. Final karşılaşmasında Arsuz Umutspor’u 8-5 yenen Arsuz Belediyesi şampiyon oldu. Karşılaşmaları Hatay Bölgesi hakemlerinden Mehmet Bayraktaroğlu, Yunus Kala, Mehmet Gümüş ile Faik Karaolan yönetti.

Plaj Futbolu Arsuz etabı final karşılaşmasında, Arsuz Umutspor’u 8-5 yenen Arsuz Belediyesi şampiyon olurken, 3. ve 4.lük karşılaşmasında ise Biçer Beton, İskenderun Hakemlerini 14-2 yendi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Belediye Meclis üyesi ve Başkan vekili Hasan Eker, Başkan yardımcısı Sedat Deveci ve Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan yardımcısı Ayhan Dik tarafından verildi.

ASKF’den Başkan Nazım Culha’ya Plaket

Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkan yardımcısı Ayhan Dik, Türk sporuna verdiği destekten dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür plaketi verdi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Başkan vekili Hasan Eker, Başkan yardımcısı Sedat Deveci ile Hatay ASKF Başkan yardımcısı Ayhan Dik, turnuvayı organize eden TFF Plaj Futbolu Organizasyon sorumlusu ve Milli takım yardımcı antrenörü Onur Zaim, TFF Grassrots sorumlusu Vahit Mert’e ve ülkemizin ünlü plaj futbolu sunucusu Oktay Sarı’ya ve hakemlere plaket verdiler.

Bu sene plaj futbolu turnuvasının 4’cüsünü düzenlediklerini ifade eden Başkan Culha; “Öncelikle bu turnuvada yarışan bütün sporcuları, bütün takımları tebrik ediyorum. Birinci olan takımı da kutluyorum. Biz bu turnuvayı çok önemsiyoruz. Çünkü bir deniz kenti, bir sahil kenti olan Arsuz’da plaj futbolu yapılmazsa olmaz. Bu güzelim coğrafyada, bu güzelim kumda, bu güzelim turnuvanın yapılması, kentin yapısına olgunluk arz eden bir güzelliktir.  Onun için biz bunu çok önemsiyoruz. Bu turnuvalarda, ikincisinde Türkiye finallerinde ikinci olduk, üçüncü, dördüncü olduk. Ve bu dördüncüde inşallah şampiyon olacağız. Ben takıma ve çalıştırıcı arkadaşlarıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

TFF Plaj Futbolu Arsuz etabında şampiyon olan Arsuz Belediyesi, Hatay ilini Türkiye Plaj Futbolu şampiyonasında temsil edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here