Perinçek, Partiye Yeni Katılanlara Rozetlerini Taktı

0
322

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Samandağ konferansından sonra, partisinin Defne ilçesinde düzenlediği dayanışma yemeğine de katıldı. Burada alkış ve sloganlarla karşılanan Perinçek, partiye yeni katılanlara rozetlerini de taktı.

Yemekten sonra Reyhanlı ilçesinden katılan 8 genç ile İskenderun ve Defne ilçelerinden partiye katılanlara rozetlerini Doğu Perinçek ve Şule Perinçek taktılar. 20 öncü kadın ve erkek, partiye üye olduklarını ve parti mücadelesine omuz vermek için Vatan Partisine katıldıklarını belirttiler.

Reyhanlı ilçesinden katılan Gökhan Turan ve Yusuf Hazinadar, Reyhanlı olaylarında ve diğer Türkiye-Suriye dostluğunda partinin çalışmalarını ve ilkelerini doğru buldukları için partiye katıldıklarını ifade ettiler. İskenderun ilçesinden katılan Necla Öncü, Seyhan Saçkesen, Gülseren Bulutoğlu da Vatan Partisinin Atatürk ilkelerini savunduğu için partiye katıldıklarını açıkladılar.

Vatan Partisinin dayanışma yemeğine, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek ve Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek’in yanı sıra Türkiye-Suriye Dostluk Komitesi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yuva, Vatan Partisi İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, Ekinci Belediye eski Başkanı Dr. Cafer Özenir’in yanı sıra öncü niteliğindeki insanlar katıldılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here