Payas’ta Yeni Dönem!

0
141

payas belediyespor29Payas Belediyespor 1975’in ismi Payasspor oluyor. Yeni sezondan itibaren Kulüp Başkanlığı görevini de Gökhan Akel yürütecek. Formaların üstünde yeni logolar kullanılacak…

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Payas Belediyespor 1975’te yeni sezon öncesinde hareketli günler yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz hafta sonu yapılan toplantı ile kulübünü Payas Belediyespor 1975 olan adının Payasspor olarak değiştirilmesine karar verildi. Kulüp Başkanlığına da işadamı Gökhan Akel getirildi.

Bilindiği üzere uzun bir süredir kulübün başkanlığını yapan Mehmet Ay, son zamanlarda gelecek sezonda görevi bırakacağını belirtmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Başkan Ay’ın yerine kulübü yeni sezonda Gökhan Akel yönetecek. Bu arada Payasspor’lu futbolcuların yeni sezonda giyecekleri formaların üzerinde de yeni logo kullanılacak.

Durmuş Ali Çolak ile Devam Kararı

Öte yandan, 3. Lig temsilcilerimizden Payas Belediyespor 1975 (Payasspor) yeni sezonda da Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak ile yola devam etme kararı aldı. Geçen sezonun ikinci yarısının ortalarında kulübün Teknik Direktörlük görevine getirilen Durmuş Ali Çolak ile yönetim 2,5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

İş adamı Gökhan Akel’in Kulüp Başkanlığına gelmesiyle birlikte alınan karar doğrultusunda Teknik Direktörlüğe devam edecek olan Durmuş Ali Çolak’ın yapılacak olan toplantının ardından yeni yönetime bir rapor sunacağı öğrenildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here