Payasspor Yeniden Çalışmalara Başlıyor

0
265

payasspor (74)Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasapor’un Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, yeni sezon öncesinde Nevşehir Peri Tower otelinde yapılan kamp çalışmalarını değerlendirdi. Kamp çalışmalarını tamamlayarak kente dönen Payasspor, çalışmalarına Perşembe gününden (bugün) itibaren Payas 15 Temmuz Şehitler Stadında devam edecek.

payasspor (75)

Nevşehir kampında, uzun vadeli hedefleri doğrultusunda çalıştıklarına işaret eden Teknik Direktör Mehmet Seçkin; “Daha çok teknik-taktik çalışmaları ve hazırlık müsabakalarıyla, futbolcularımızın eksikliklerini gidermek adına bireysel ve grup çalışmalarına önem verdik. Mevcut ekonomik şartlar doğrultusunda oluştuğumuz kadro ile oynadığımız hazırlık müsabakaları sonucunda kendi oyun düşüncemizi futbolcularımızı aktardığımızı gözlemledik.

Bu durum teknik heyetimizi ilerisi için umutlandırdı. Öncelikli hedefimiz ne istediğini bilen, hedefe ulaşmak için futbol oynayan ve izleyenleri memnun eden sporcu grubu oluşturmak ve tabi ki Payasspor’u en güzel şekilde temsil etmektir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here