Payasspor Muğla Maçında Galibiyete Kilitlendi

0
100

Mavi-Beyazlılar İçin Önemli Karşılaşma Cuma Günü Saat 15.00’te Başlayacak…

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor, Cuma günü (yarın) saat 15.00’te Payas 15 Temmuz Şehitler Stadında oynayacağı Muğlaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde aralıksız sürdürüyor. Antrenmanda Mavi-Beyazlı futbolcuların neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Ligde var olma mücadelesi veren Payasspor’da tüm futbolcular Muğlaspor karşısında hesaplarını galibiyet üzerine yaparken, yönetim kurulu üyeleri, Payas 15 Temmuz Şehitler Stadında yapılan antrenman öncesinde kurban keserek, başarı için dua ettiler.

Spor Adamı Bekir Tufan’dan Destek Çağrısı

Öte yandan, Payasspor’un yarın oynayacağı Muğlaspor karşılaşması öncesinde bölgemizin saygın iş adamlarından ve spor adamı Bekir Tufan, taraftarlara destek çağrısında bulundu. Bekir Tufan yaptığı açıklamada; “Payasspor’un profesyonel lige çıkartılması için yoğun çaba harcanmıştır. Değerlerimizi kaybetmek bizleri derin üzüntüye boğar. İş işten geçtikten sonra vereceğiniz desteğin hiç bir önemi olmaz. Gün birlik ve beraber olma günüdür. Cuma günü oynayacağımız Muğlaspor karşılaşmasında Payasspor’umuza destek olalım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here