Payasspor, Karacabey Birlikspor’u 2-1’lik Skorla Geçti

0
153

Stat: Payas İlçe Stadı

Hakemler: Mehmet Terece** Yakup Keçeci** Mustafa Tosun**

Payasspor: Suphi Dağ*** Cuma Ali*** Onur Çakır*** Gökhan Çırak*** Koray*** Deniz*** (Dk. 84 Oğuzhan Kuş*) İlyas Sarı*** (Dk. 65 Çetin**) Aykut*** Hasan Kaşıkara*** (Dk. 81 Teyfik*) Necmi Çoban*** Fatih Mustafa Baydemir***

Karacabey Birlikspor: Mehmet Mert Pala* Ömer** Sedat** Çağrı** (Dk. 85 Emre*) Hüseyin** (Dk.71 Gökhan*) Mehmet** Zafer** Uğur** Samet** Mustafa* (Dk. 46 Ali Serin***) Emirhan**

Sarı Kartlar: Suphi Dağ, Cuma Ali, Aykut Topal (Payasspor), Emirhan (Karacabet Birlikspor)

Goller: Dk. 7 Gökhan Çırak, Dk. 11 Hasan Kaşıkara (Payasspor), Dk. 47 Ali Serin (Karacabey Birlikspor)

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor, kendi saha ve seyircisi önünde Karacabey Birlikspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Mavi-Beyazlı ekip Payasspor’un gollerini 7. dakikada Gökhan Çırak ile 11. dakikada Hasan Kaşıkara attı. Karacabey Birlikspor’un tek golünü ise 47. dakikada Ali Serin kaydetti.

Kırıkhanspor: 1-Diyarbekirspor: 6

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Kırıkhanspor ise 33. hafta müsabakasında, kendi sahasında Diyarbekirspor’a 6-1 mağlup oldu. Kırıkhan İlçe Stadında oynanan karşılaşmada, rakibi karşısında herhangi bir vatlık gösteremeyen Kırıkhan temsilcisi, konuk ekibin 6 golüne engel olamayınca, karşılaşmadan 6-1’lik farklı bir skorla ayrıldı.

Erbaaspor: 2-Erzin Belediyespor: 0

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor ise deplasmanda oymadığı karşılaşmada Erbaaspor’a 2-0 mağlup oldu. Erzin Belediyespor, Murat Kara’nın 35. ve 90+2. dakikalarda arttığı gollere engel olamadı ve sahadan puansız ayrıldı. Kümede kalma mücadelesi veren Erzin ekibi, ligin son haftasında Halide Edip Adıvarspor ile oldukça kritik bir maça çıkacak. Erzin Belediyespor’a rakibi karşısında 1 puan alması bile yetecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here